Praktijk voor Klassieke Homeopathie en
Natuurgeneeskunde Cees Verburg

Cees Verburg

Over mijzelf

Mijn naam is Cees Verburg. Ik heb jarenlang verschillende geneeswijzen, zoals klassieke homeopathie en Westerse en Chinese natuurgeneeswijzen grondig bestudeerd en heb het beste uit deze geneeswijzen in mijn behandeling geïntegreerd. Door mijn lange ervaring ben ik erachter gekomen dat de klassieke homeopathie tot de diepste genezing leidt en het snelst werkt.

Een mens is geen machine

Mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in mens en dier en hun lichamelijke en geestelijke gezondheid. Een mens is geen machine. Ieder levend wezen is bijzonder en heeft daarom een eigen specifieke aanpak nodig. Ik raakte hier zo door gefascineerd dat ik op zoek ging naar antwoorden.

Opleidingen

Ik volgde gerenommeerde opleidingen in Nederland en haalde hiervoor mijn diploma's.

Klassieke Homeopathie

Mijn studie homeopathie begon aan de School voor Homeopathie in Amersfoort. Aan de Amsterdamse opleiding Atalanta heb ik de vijfjarige beroepsopleiding voor klassiek homeopaat afgerond.

Natuurgeneeskunde

Deze vijfjarige beroepsopleiding volgde ik aan de Academie voor Natuurgeneeskunde te Amsterdam. De opleiding behandelt onder andere phytotherapie (planten- en kruidengeneeskunde), voeding, iriscopie, reflexologie en psychologie. Vanuit de Academie voor Natuurgeneeskunde heb ik de specialisatie Heilpraktiker in Duitsland gevolgd en ben ik tevens opgeleid tot reinigingstherapeut.

Chinese geneeswijze

Verder volgde ik een driejarige opleiding phytotherapie Chinese geneeswijzen in Nijmegen.

Overig

Andere aanvullende opleidingen waren iriscopie, gelaatsdiagnostiek en Touch for Health.